fbpx Procurement Data | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Achizitii
Achizitii publice
Alocarea costurilor
Servicii oferite
Consultanta
Training
Procurement Data
Contact

Sector 2
Bucuresti
România

Ca si companie de training si consultanta, are misiunea de a crea profesionisti in domeniul achizitiilor din mediul privat din Romania, care sa se bazeze pe  abordarea strategica de dezvoltare a achizitiilor.

Ideea principala a misiunii pe care ne-am asumat-o este aceea de a oferi o baza solida de cunostinte practice, cuprinzatoare si usor accesibile pentru profesionistii din lantul de achizitii si aprovizionare, ca in final acestia sa poata adauga valoare reala, cuantificabila in organizatia in care isi desfasoara activitatea si sa simta ca au succes in plan profesional.

Ca sa ajungem aici este nevoie de dezvoltarea unor competente sau a unor atitudini specifice ce tin de strategie, procese si abilitatea concreta de implementare. Ne propunem ca serviciile noastre sa va conduca pe drumul potrivit astfel incat sa va atingeti obiectivele.

In acelasi timp ne dorim sa ne asiguram ca voi veti implementa cele mai bune practici din achizitii in organizația voastra si transformati conceptia ca departamentul de achizitii  este un centru de cost in una in care acest departament devine un centru de profit in organizatie. Nu o spunem la nivel declarativ, ci este pur si simplu filosofia noastra de business.

Ne dorim formarea unei retele de adevarati profesionisti in domeniul achizitiilor, care sa faca diferenta acolo unde lucreaza. Ne mai dorim ca cei care au deja experienta in activitatea de buyeri sa gaseasca raspunsurile la dilemele pe care le au in activitatea de zi cu zi sau sa beneficieze de sfaturi practice in cariera pe care le vor gasi  pe blogul nostru sau la evenimentele pe care le organizam.

Ceea ce ne-am propus sa facem este sa impartasim experiente, sa castigam cunostinte noi in domeniu, sa aplicam cele mai noi strategii si tehnici in ceea ce inseamna,” procurement”, “purchasing”  pentru a arata valoarea acestei  profesii, pentru a schimba mentalitati si pentru a dovedi ca se poate performa cu usurinta si se poate munci zi de zi cu bucurie. Cu bucuria inovarii, cu bucuria simpla a lucrului bine facut, cu bucuria implinirii in profesie.