Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Achizitii
Negociere
Servicii oferite
Consultanta
Training
Purchasing Training
Contact

Str. Liviu Rebreanu 46-58
031782 Bucuresti
România

Pe un taram al cursurilor, training-urilor si indemnurilor sustinute catre cresterea vanzarilor, intr-o lume a afacerilor dominata de preocuparea de cresterea productivitatii, am pasit in 2013 in peisajul de training romanesc cu o viziune noua.

Purtati prin provocarile cotidiene ale companiilor de limitare a posibilitatilor de crestere, de concentrare asupra competentelor de baza, de schimbare a structurii de costuri dinspre cheltuieli cu personalul inspre obligatii comerciale fata de furnizori, viziunea Purchasing Training este de mentinere si crestere a marjelor de profit si a avantajului competitiv prin actiuni strategice in cealalta parte a lantului valoric, inspre functia de achizitii si managementul strategic al relatiilor cu furnizorii.

Urmarim sa impulsionam antreprenoriatul sa recunoasca importanta pe care un personal talentat si instruit in Managementul Strategic al Achizitiilor si Managementul Strategic al Furnizorilor il are in mentinerea avantajului competitiv, in crearea de valoare adaugata si in cresterea profitabilitatii.

Credem in specialisti, in experti, de aceea, oferta noastra de servicii este centrata in jurul Achizitiilor. Ne-am dezvoltat organic, de la traininguri in domeniul Achizitiilor private, la coaching, consultanta si mentoring pentru profesionistii din achizitii.

Cu o misiune dificila, de a pune bazele educatiei in Managementul strategic al achizitiilor in mediul privat in Romania, Purchasing Training este prima companie din Romania care:

  • ofera traininguri specializate in domeniul Managementului Strategic al Achizitiilor;
  • ofera coaching si mentoring profesionistilor din achizitii;
  • ofera consultanta in procesele de achizitie prin resurse specializate, cu experienta dobandita intr-o arie larga de industrii;
  • pune la dispozitie, online, materiale si articole gratuite despre Managementul Strategic al Achizitiilor.