fbpx QuickLearn | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de prezentare
Ascultare activa
Coaching
Comunicare
Dezvoltare personala
Improvizatie
Managementul schimbarii
Negociere
NLP
Public speaking
Servicii oferite
Coaching
Public speaking
Training
QuickLearn
Contact

Strada Vijeliei nr 3
Etaj 3, Apartament 8 ,Sector 2
021921 Bucuresti
România

John Bax este un trainer, speaker și coach internațional care abordează teme legate de dezvoltare personală, a echipei și organizațională. El este creatorul conceptului QuickLearn şi este totodată manager de program al acestui proiect. Iată ce crede el despre QuickLearn:

QUICKLEARN este un concept care se bazează pe workshop-uri de o zi, ce se concentrează pe dezvoltarea unei anumite abilități.  Am văzut pentru prima dată această abordare a workshop-urilor de o zi în Olanda, atunci când am participat foarte frecvent la workshop-uri pe diverse teme de management, organizate de către una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună companie la momentul respectiv. Chiar și acum, compania este una de top în Olanda.

Ce mi-a plăcut foarte mult la acest concept a fost faptul că, în numai o zi, am primit multe informații utile prezentate de traineri calificaţi și foarte implicați, într-o manieră inspirată şi de impact. La sfârşitul zilei, m-am simţit  plin de energie şi motivat de a încerca şi de a aplica majoritatea cunoştinţelor învățate imediat. Şi am avut acest sentiment la fiecare seminar structurat în acest  format, la care am participat. Un format care a meritat pe deplin investiția!

John a decis să aducă acest format în România, și astfel a luat ființă  compania QuickLearn. Activitatea QuickLearn este de a oferi workshop-uri de o zi axate pe o abilitate specifică şi esenţială pentru oamenii de vânzări, profesionişti şi manageri. Fie că este vorba despre abilitatea de a pune întrebări, de a manageria obiecțiile sau de a-i influenţa pe ceilalți.

Este visul şi provocarea mea ca orice participant la orice workshop QuickLearn să părăsească sala la sfârșitul zilei, având același impuls de energie şi motivaţie ca mine să aplice cunoştinţele asimilate începând de a doua zi sau chiar din aceeaşi seară.

 

3 motive pentru care merită să participi la workshop-urile QuickLearn: 

  • Vei dobândi o abilitate care îți va mări impactul asupra celorlalți, flexibilitatea în a reacționa mai bine în diferite situații, a gestiona mai eficient relația cu alte persoane și îți va crește productivitatea la locul de muncă
  • Vei lucra cu traineri foarte calificați și cu o vastă experiență în domeniu care îți vor prezenta concepte concise și ușor de înțeles, exerciții practice și momente amuzante pline de energie
  • Îți vom oferi multe exemple, videoclipuri și excerciții care te vor ajuta să aplici ce ai învățat în situațiile concrete de la locul tău de muncă