fbpx Scoala de Training | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Abilitati de prezentare
Train the trainers
Servicii oferite
Certificare
Testare / Evaluare
Training
Scoala de Training
Contact

Bucuresti
Bucuresti
România

Atunci când m-am decis să formez alți traineri și să  încep proiectul Școala de Training aveam peste 10 ani de experiență în training, sute de workshop-uri și seminarii implementate, și câteva mii de participanți cu care lucrasem de-a lungul timpului. În portofoliul meu se găseau  numele celor mai  importante companii prezente pe piața din România. Și cu toate acestea, m-am gândit serios la această nouă provocare. Asta pentru că atunci când te afli în postura de  trainer  ai deja în față o mare responsabilitate,  însă atunci când trebuie să  formezi alți traineri,  responsabilitatea devine una uriașă.

Am creat acest program pornind de la o idee: mici diferențe în abilități  vor duce la enorme diferențe în rezultate, iar la Școala de Training ne propunem să antrenăm exact abilitățile esențiale de care un trainer are nevoie pentru a avea succes.

Aici la Școala de Training suntem conștienți că un trainer nu se formează în câteva zile de curs. Un trainer se formeză în timp, cu multă muncă, efort și învățare continuă.  Ceea ce le promitem participanților este că la finalul programului de certificare  vor pleca având fixate elementele esențiale și o directie clară de dezvoltare în cariera de trainer. În plus, am gândit acest proiect pentru a deveni o resursă importantă de dezvoltare la care participanții noștrii pot apela după terminarea programului.

În luna Noiembrie 2011 proiectul Școala de Training a împlinit 2 ani de activitate. În tot acest timp am avut ocazia să cunoaștem oameni deosebit de talentați, să lucrăm direct cu echipe de traineri de la unele dintre cele mai mari organizații din Romania, și să participăm în proiecte interesante  alături de profesioniști  pasionați de meseria lor.

Ne mândrim cu faptul că până în prezent am reușit să certificăm peste 200 de traineri iar pe viitor ne propunem să dezvoltăm acest proiect şi să contribuim și mai mult la dezvoltarea pieței de training din Romania.