Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Train the trainers
Servicii oferite
Training
SMC Corporation
Contact


BUCURESTI
Bucuresti
România

SMC este lider şi expert mondial în pneumatică. Cu cele 12.000 de variante de bază, şi peste 700.000 de variante constructive, SMC oferă soluţii de la prepararea aerului, instrumentaţie, până la distribuitoare şi actuatori, acoperind practic fiecare pas în procesul de automatizare.

SMC a fost înfiinţată în anul 1959 în Tokyo, Japonia, ca producător de filtre şi elemente filtrante din materiale sinterizate. Evoluţia de la pneumatica de bază la cele mai sofisticate soluţii de automatizare, a garantat corporaţiei SMC o cota de piaţă globală de 30%, şi de 65% pe piaţa japoneză.

Având sediul central în Tokyo, SMC dispune şi de 500 de birouri în 83 de ţări, oferind soluţii de automatizare pe toate cele 5 continente. Cu o forţă de vânzări de peste 8.200 de ingineri de vânzări, suntem mereu în strânsă legătură cu clienţii noştri.

SMC nu reprezintă numai un furnizor de nivel mondial, reprezintă şi inovare. Timp de trei ani consecutivi, revista Forbes a inclus SMC în topul celor 100 cei mai inovativi producători din lume.

Cele 36 de unităţi de producţie cât şi întreaga reţea globală, garantează un flux stabil şi continuu în furnizarea produselor de înaltă calitate şi a soluţiilor inovative la nivel global.

Încă nu există conținut.