fbpx Step Up | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Servicii oferite
Step Up
Contact

str Andrei Saguna nr. 3 Bl U5/16 Centrul de Afaceri Contact
Timisoara
România

Suntem o echipă tânără, foarte dinamică şi interesată de a contribui la creşterea candidaţilor şi clienţilor cu care intrăm în contact. Considerăm că orice interacţiune umană poate însemna un proces de învăţare. Astfel ne-am dezvoltat serviciile în domeniul resurselor umane având în centru interesul pentru om şi bucuria de a creşte împreună.

Fie că este vorba despre recrutare şi selecţie, consultanţă,  traininguri sau teambuilding-uri, toate serviciile noastre sunt realizate cu entuziasm, implicare şi profesionalism.

Avem o frumoasă colaborare cu compania Human Performance Development International (HPDI), din Bucureşti, iar împreună oferim companiilor din zona de vest a ţării programe de training şi teambuilding care răspund nevoilor identificate. Pentru noi evoluţia este o constantă, aşadar inovăm în permanenţă conţinutul acestor servicii.

Compania HPDI asigură soluţii şi servicii complete de dezvoltare prin leadership a performanţei resurselor umane.

Abordarea HPDI este una modernă, bazată pe adaptabilitate la obiectivele partenerilor, evaluare rapidă şi eficientă, urmărirea permanentă a evoluţiei proceselor şi concepte unicat destinate fiecărei companii în parte. Totul, graţie unei experimentate echipe de traineri şi consultanţi.

Pentru mai multe detalii accesaţi www.hpdi.ro

HPDI sunt reprezentanţii lui Jim Bagnola în România, iar împreună cu ei, îl reprezentăm pe Jim în zona de vest a ţării.

Jim Bagnola este un cunoscut speaker internaţional, executive coach şi consultant. Este expert în leadership şi cultură organizaţională, se focusează pe influenţa pattern-urilor de gândire asupra sănătăţii, fericirii, succesului şi a capacităţii de coordonare. A obţinut o distincţie acordată de National Speakers Association, care l-a inclus în speakerii de top din America de Nord. De asemenea, Jim a fost inclus în „Top 30 professional leaders in the world” de către International Leadership Guru. Este Doctor Honoris Causa la USAMV Bucureşti şi consultant pentru NASA, NATO, US Secret Service.

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.jimbagnola.ro/en/

Experienţa acumulată până în acest moment, împreună cu dorinţa de a fi parteneri valoroşi pentru clienţii noştri ne poziţionează printre puţinele companii care asigură servicii complete şi profesionale în domeniul resurselor umane. Fie că vorbim de recrutare şi selecţie, training, teambuilding sau consultanţă, din anul 2005 creştem şi ne bucurăm împreună!