Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Cultura organizationala
Customer experience
Leadership
Vanzari
Servicii oferite
Centre de dezvoltare
Centre de evaluare
Coaching
Consultanta
E-learning
Simulari de business
Training
TREND CONSULT
Contact

Strada Menuetului nr. 8,
013713 Bucuresti
România

TREND CONSULT este o companie antreprenorială romanească. A pornit pe drumul dezvoltării de training și consultanță în 2000 din dorința de a aduce pe piața românească concepte, idei, bune practici care să aibă aplicabilitate pentru mediul nostru, local. Pe drum, echipa Trend a crescut alături de oameni care își doresc să genereze și să susțină schimbări autentice în mediul de lucru. Este o companie dedicată oamenilor cu mentalitate de creștere care doresc să trăiască diferit, să exploreze noi opțiuni și să aibă impact în societate.  

În cei 20 ani de călătorie, Trend ajută oamenii să se schimbe în bine, oferindu-le programe de invățare relevante pentru ei înșiși. Noi credem că oamenii învață din experiență, a lor și a altora și ne construim programele în așa fel încât să facilităm acest transfer. Programele noastre de vânzări și customer experience se bazează pe o expertiză cu aplicabilitate rapidă; programele de leadership și cultură organizațională se uită integrat la oameni și la sisteme, iar programele de dezvoltare personală și a competențelor sunt susținute constant de facilitatori care devin coach pentru cei care își doresc să continue călătoria de evoluție. 

Noi, la Trend, credem că oamenii echilibrați creează căi noi de a aduce rezultate în business și pentru asta creștem echipe performante de vânzări și construim echipe eficace de management. 

 

Încă nu există conținut.
Încă nu există conținut.