fbpx Wwieland | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Competente acoperite
Servicii oferite
Centre de dezvoltare
Coaching
Wwieland
Contact

Str. Republicii 14 A
Cluj-Napoca
România

Compania Wieland es Wieland activează de mai mulți ani în domeniul de facilitare și moderare pentru companii multinaționale, IMM-uri, start-up-uri, organizații civice etc. 

Suntem entuziaști să răspândim ideea de a utiliza tehnici de facilitare în activitatea de zi cu zi, astfel organizăm și oferim o serie de sesiuni de  training, pentru a învăța formatori, dezvoltatori organizaționali, profesioniști în resurse umane, lideri, care doresc să devină lideri facilitatori sau chiar Facilitatori Certificați!

Dorim să arătăm oportunitățile ascunse ale dezvoltării conștiente pentru lideri, profesioniști de dezvoltare și formare profesională, crescând eficiența și ajutându-i să descopere potențialul grupurilor lor.

Oferim metode de dezvoltare eficiente pentru persoane și grupuri, și arătăm, de asemenea, cu ajutorul produselor noastre profesionale cum este posibil să facem mai reușită cooperarea grupurilor, folosind tehnici de vizualizare și facilitare.

În Germania, produsele Neuland ® sunt sinonime cu calitatea și unicitatea de zeci de ani. An de an, tot mai mulți clienți din întreaga lume descoperă acest lucru.

Acesta este motivul pentru care am devenit distribuitorul lor official in Ungaria și Romania, care oferă aceste produse cu un design atrăgător, foarte practice, ergonomice, de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă.

Prin urmare, metodologia, practica și accesoriile sunt disponibile acum și pentru TINE în România!

Dorești să afli mai multe?