fbpx Adrian Manaicu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Adrian Manaicu


Adrian Manaicu

consultant, auditor financiar

Experienta profesionala

Are o experienta de peste 16 ani, in pozitii de consultant sau/si auditor financiar pentru mari companii, printre care Citibank, PriceWaterhouseCoopers, Sarantis Romania, Romtelecom, Policolor, Shell Romania, Vodafone, Unilever Romania. Este membru in consiliul de administratie al RBS Bank Romania (ABN AMRO) din 2004 si in alte organizatii cunoscute. Din 1995 este consultant pentru Fondul Romano-American de Investitii.
A dezvoltat si livrat programe adaptate pentru companii ca Alcatel-Lucent Romania, BNR, Connex (Vodafone), PriceWaterhouseCoopers, Martifer, RBS Bank Romania, RTC Grup, Scala (Epicor), Shell Romania. 
Este contabil autorizat CECCAR si auditor financiar autorizat, CAFR.
Profesor in programul Executive MBA din anul 1993, preda cursurile Accounting reports and corporate numbers responsability si Contabilitate internationala.

Diplome si performante
Director financiar al EXEC-EDU si al Fundatiei ASEBUSS.
Membru fondator si membru in consiliul consultativ ASEBUSS.
Ca majoritatea membrilor corpului profesoral ASEBUSS, este absolvent al Harvard Business School - Central Eastern European Teachers (CEETP). A absolvit, de asemenea, un program de de specializare in domeniul financiar-contabil la Wharton Business School, US. A participat la diverse programe, seminarii si conferinte in contabilitate, audit si finante in USA, Germania, Italia, Marea Britanie, Franta, Austria, Belgia, Scotia. 
Este coautor al manualului romanesc de Contabilitate si membru al Asociatiei Nationale a Contabililor si Auditorilor Autorizati.