fbpx Adriana Antonovici | Learning Network Mergi la conţinutul principal
ADRIANA ANTONOVICI


Adriana Antonovici

Adriana Antonovici, licentiata ASE, instruita in HR, si acreditata trainer are o experienta de peste 10 ani in HR, acumulata in diverse companii inter/multinationale si pe diverse posturi acoperind toate ariile resurselor umane.
Este pozitiva, ii place sa relationeze, impartasindu si cu bucurie cunostintele si experientele profesionale celorlalti, incercand mereu sa invete din ce i se intampla si sa se dezvolte personal.
Adriana cauta noul, ii place sa provoace "status quo"-ul chiar daca aceasta presupune iesire din zona de confort si uneori risc.
Ea considera ca procesele de HR de oriunde sunt perfectibile, intrucat sunt dezvoltate de oameni, care prin natura lor sunt supusi subiectivitatii. Recunoaste insa ca sunt multe cazurile in care orgoliile sunt o piedica in a pune in practica perfectionarea si evolutia.
Adriana crede ca "secretul fericirii" consta in cooperare, in munca impreuna, de echipa (indiferent cat de "demonetizat" suna acest termen) si de increderea pe care o au intre ei membrii acesteia, chiar daca uneori - pentru a atinge un nivel inalt de performanta si productivitate - e necesara si o doza de competitivitate, ca impuls.
Adriana are experienta in diverse industrii: fmcg: bere si tigari, retail, telecom, energie: petrol si gaze.