fbpx ADRIANA COSTEA | Learning Network Mergi la conţinutul principal
ADRIANA COSTEA


ADRIANA COSTEA

Cred cu tărie că nimic din ceea ce se întâmplă în viaţa noastră nu este întâmplător… şi că aşa cum spunea un mare gânditor “ Suntem ceea ce gândim. Tot ceea ce suntem ia naştere din gândurile noastre. Cu gândurile construim lumea”.

Expertiză: formator, vânzări

Experiență:

  • Trainer – Extreme Training: responsabilă de conceperea şi promovarea programelor de formare; de crearea şi implementarea sesiunilor de follow-up; de colaborarea cu reprezentanţii HR ai companiilor partenere pentru identificarea nevoilor individuale de instruire; de crearea suportului de curs în concordanţă cu nevoile identificate; de evaluarea şi raportarea post-instruire.

Alăturându-se  Extreme Training, Adriana şi-a lărgit domeniile de expertiză preluând activitatea de concepere a programelor de Teambuilding. De asemenea, a fost implicată în realizarea evaluării personalului şi conceperea raportului post-evaluare, pentru eficientizarea activităţii unei companii lider în industria construcţiilor.

  • Trainer –  Vodafone România: responsabilă de dezvoltarea, coordonarea, susţinerea şi evaluarea proiectelor de formare prin determinarea nevoilor de training, construirea programului de formare, livrarea sesiunilor de formare, conceperea planului de acţiune post training pentru  departamentul de vânzări – Retail.
  • Consultant vânzări – Vodafone România: responsabilă de vânzarea produselor şi serviciilor ce răspundeau cel mai bine nevoii clientului, de furnizarea informaţiilor relevante cu privire la produsele şi serviciile companiei, consultanţa în abordarea nevoilor clienţilor într-o manieră proactivă, politicoasă şi prietenoasă, pentru a construi loialitatea clienţilor.
  • Ofiţer colectare debite – Mobifon România : responsabilă de colectarea debitelor în conformitate cu termenele şi procedurile departamentului prin aplicarea tehnicilor de negociere şi colectare.
  • Ofiţer credit şi conectare – Mobifon România: responsabilă de acordarea suportului şi informaţiilor necesare dealerilor parteneri pentru a le permite acestora să ofere cele mai bune servicii clienţilor.

Educație și formare:

  • Specializare în educaţia nonformală a adulţilor, Trainer acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice;
  • Absolventă  Administraţie Publică şi Secretariat  – Facultatea de Litere, Universitatea Bucureşti, promoţia 1998.

Adriana este adepta crezului conform căruia în viața este vorba despre a da și a primi!