fbpx Alin Gherman | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Alin Gherman


Alin Gherman

VANZARI, MARKETING, ABILITATI DE PREZENTARE

Experienta profesionala

Alin Gherman are o experienta de 15 ani in management si vanzari, lucrand atat in organizatii multinationale, cat si in companii antreprenoriale (DHL, P&G, Holdman, Babel Communications si Pegasus/DPD).

A activat in domenii diverse, de la vanzarea de produse de larg consum, pana la servicii B2B sau media, gestionand afaceri ale companiilor pentru care a lucrat in Romania si CEE.

A sustinut cursuri adaptate pentru companii precum: Carpatcement, Caussade Semences, HP Romania, NN Asigurari de Viata, Mercedes Romania, MOL Romania, Orkla Foods, Oriflame, Industrial Access, Mega Image, PayPoint Services, Petrotel Lukoil.

Crede in puterea perseverentei si a autodeterminarii. Pornind de la motto-ul “We will either find a way, or make one” (Hannibal), considera ca cea mai buna cale de a previziona viitorul e de a-l crea tu insuti.

Diplome si performante

Absolvent al programului Executive MBA ASEBUSS (sef de promotie). A absolvit ASE – Finante Banci, in 1999, un masterat in macroeconomie in cadrul aceleiasi facultati si o serie de programe de pregatire atat in tara, cat si in strainatate in customer service management, tehnici de negociere si people development.

Colaboreaza cu EXEC-EDU in diverse proiecte de training, atat standard, cat si personalizate pentru companii. De peste 14 ani, sustine cursuri de vanzari, marketing, merchandising, managementul timpului, comunicare, leadership, tehnici de prezentare, pentru companii din sectoarele B2B si B2C.