fbpx Anca Gheorghiu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Anca Gheorghiu

Sunt un om care știe să pună temelii, să construiască și să dezvolte.

Activitatea profesională m-a îndreptat mai degrabă spre a identifica simptome, a preveni și vindeca boli ale companiilor și echipelor, care nu se tratează cu medicamente, ci cu organizare, leadership și followership, motivarea performanței, training sau coaching.

Prescriu rețete pentru abilități de management performant, leadership de impact, radiografiez performanța și identific simptome și soluții cu business coaching.

De anvergură mare sau medie, de la recreionarea businessului, pănă la dezvoltarea și eficientizarea departamentelor, echipelor și crearea programelor de dezvoltare și training, consult și tratez organizații și echipe din poziția de consultant, coach sau trainer.

Am lăsat în urmă organizaţii şi oameni care se dezvoltă încontinuu iar eu sunt mândră de evoluția și succesul lor. 

Am crescut în companii de top şi alături oameni de valoare, întâlniți pe drum, cu care am împărtăşit valori comune. M-am lăsat ghidată de oameni și ei m-au transformat nu numai ca lider, ci și ca om.

Am acum meritul și responsabilitatea de a da mai departe ceea ce eu am primit, acumulat, sintetizat, conștientizat și transformat, în ani.

Visul de împlinit  împreună cu echipa Markant Consult este să creștem oameni. 

Să transformăm lideri. Să dezvoltăm afaceri și să facem business cu suflet.