Mergi la conţinutul principal


Andreea Buzec

Andreea Buzec, Facilitator grafic (Visual Architects Romania)

Cu experință de peste 10 ani în design-ul și implementarea de procese de învățare și proiecte pe teme legate de dezvoltare locală, advocacy, antreprenoriat, comunicare, leadership, facilitare, organizare comunitară atât în România, cât și în Tajikistan, Burundi, Senegal, Balcani, Andreea se ocupă în prezent de employer branding în cadrul BRD, dar și de facilitare grafică, îmbinând cu succes gândirea grafică, spiritul antreprenorial cu dimensinea de business pentru a găsi soluții și idei inovatoare. În prezent, este membru al International Forum of Visual Practitioners.

In prezent, este membru al International Forum of Visual Practitioners.

A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Specializarea Portugheza- Greaca si 2 masterate : Comunicare Interculturala si Interreligioasa (Catedra Unesco, Universitatea Bucuresti) si unul in Relatii Internationale (Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti).

S-a specializat sub egida unor institutii prestigioase (Balkan Democracy Fund, Open Society Institute) pe tematici legate de managementul conflictului si al diferentelor, management de proiect, facilitare de procese de planificare participative. A urmat programe de internship in USA in zona de advocacy si organizare comunitara.

A fost directorul Fundatiei Parteneri pentru Dezvoltare Locala/ FPDL, continuand sa foloseasca facilitarea grafica in procese de training.

A absolvit cursul de Graphic Facilitation/ Alphachimp University.

A lucrat cu organizatii la nivel national si international precum Comisia Europeana, Coalitia Europeana Anti-Saracie, Reteaua Europeana pentru Dezvoltare Comunitara, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.