fbpx Andrei Vacaru | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Andrei Vacaru

Andrei este licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comu­nicării din cadrul Universității din București.

Prin natura meseriei, Andrei a învățat secretele care te ajută să ajungi la coarda sensibilă a fiecărui om. Are o experiență de peste 12 ani în jurnalism și comunicare. Ca jurnalist, a abordat genu­ri precum: anchete, știri, documentare, reportaje și transmisiuni live.

Prezentator pentru emisiuni și evenimente TV (TVR, Realitatea, Național TV) publice sau corporate, a descoperit secretele dis­cursului public și le-a folosit pentru îmbogățirea cursurilor de “Public Speaking” și “Presentation Skills”. A prezentat eveni­mente corporate (Samsung, Ikea, Zentiva, AKD Sound, Toyota Material Handling), dar și evenimente publice precum “Festivalul George Enescu” sau festivaluri locale.

Începând cu anul 2008, este și furnizor de comunicare corporate (articole de presă, materiale de prezentare, copywriting, voice-over pentru spot-uri radio). În portofoliul său sunt clienți pre­cum: Telekom, Altex, Toyota Material Handling, Eureko, Unilever, Dedeman, Fornetti, Frigoglass.

Experiența cu publicul este întregită de cei 5 ani de concerte live alături de trupa sa de muzică rock.

Este trainer acreditat A.N.C. și are o experiență de peste 10 ani în organizarea și facilitarea team building-urilor. A observat tipologiile echipelor din zeci de companii și, de fiecare dată, a ajutat participanții să descopere atuurile care le pot asigura drumul către succes.

„Educația ar trebui să fie nu despre ce să gândești, ci despre cum să gândești.” Ca trainer cu experiență de peste 7 ani, Andrei crede că fiecare dintre noi are abilitățile necesare pentru a obține cât mai mult de la orice formă de comunicare.

Tot ce avem nevoie, este ca cineva să ne arate nenumăratele posibilități de a le folosi.

Andrei și-a completat abilitățile de trainer în cadrul sesiunilor de T.O.T. (Training of Trainers) avute alături de speakerul internațional Jim Bagnola.

A susținut sesiuni de training open sau personalizate pentru companii precum: BancPost, Allianz Țiriac, NN Asigurări, BCR, Raiffeisen Bank, Garanti Bank, VB Leasing, CEZ, E.ON, Fuchs, Hamilton, Hutchinson, Lukoil, BOSCH, Emerson, FM Logistic, Accenture, AD Pharma, Pfizer România, Oriflame, PORR, Toyota Material Handling Romania, Alstom, Romtelecom, Asesoft Distribution, HP Romania, PTC Eastern Europe, Genpact, Rinf, Frigoglass, Honeywell, Pirelli, Leoni, Expur.