fbpx Aron Emil Tătaru | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Aron Emil Tătaru


Aron Emil Tătaru

Aron Emil TĂTARU s-a alăturat echipei Dr. Pendl & Dr. Piswanger în anul 2017, devenind totodată membru al rețelei internaționale de consultanți licențiați în domeniul implementării Programului de Eficiență Personală - PEP®. În acest rol, Emil este responsabil cu dezvoltarea activității PEP® în Romania și Moldova și cu implementarea programelor de training, coaching și consultanță PEP®.

Având studii superioare în domeniul economic, efectuate în România și Franța, Emil este specializat în următoarele domenii cheie: management, strategie și managementul performanței, modelare și analiză economică, managementul schimbării, management de proiect/program, managementul riscurilor, analiza proceselor de activitate, planificare și managementul fluxurilor de muncă. Emil este manager de proiect certificat ca practician PRINCE2® și trainer certificat, având o experiență de peste 4 ani în conducerea echipelor și a departamentelor, precum și în implementarea de proiecte transformaționale majore, dezvoltate în organizații complexe și de mari dimensiuni. Emil are experiență efectivă de muncă în designul proiectelor și programelor de modernizare, precum și în partea efectivă de implementare, activitatea sa presupunând, printre altele, coordonarea activităților de managementul schimbării.

Anvergura internațională a programului PEP®, prezent actualmente în peste 35 de țări la nivel mondial, precum și principiile îmbunătățirii continue, înglobate în filozofia acestuia, oferă programului un avantaj incontestabil în implementarea celor mai recente și inovative metode de eficientizare a activității prin optimizarea proceselor și a fluxurilor individuale de lucru, planificarea activității, organizare și gestionarea fluxului de informații.