[email protected] 0770 414 202

Bogdan Grigore - Consultant - Improvizatie.ro

Bogdan Grigore, poate spune despre el insusi „Eu nu pot sa cant”, dar totusi el este inconjurat de energie, vibratii bune (pentru a cita din melodia „Good vibrations“ a celebrei formatii „Beach Boys“) si de o frecvența corecta – cu alte cuvinte: este inconjurat de muzica. Dar, la fel cum muzica este uneori limitata si marginita, la fel sunt si oamenii. Numai prin improvizatie, adevaratul fluxul de energie si pasiune este eliberat. Prin actiunile sale, Bogdan Grigore vrea sa ajute oamenii sa sparga aceste limite si blocaje si sa isi atinga la adevaratul lor potential.

Pentru aceasta, el nu se bazeaza doar pe caile si metodele clasice de predare sau de educatie. Decat sa impartaseasca oamenilor pur si simplu doar fapte, el vrea, mai degraba, sa acumuleze cunostinte alaturi de ei. E ca intr-un concert muzical de exceptie: atunci cand curge o energie foarte speciala, lucruri extraordinare se intampla si oamenii devin inspirati.

Bogdan a inspirat o multitudine de oameni in ultimii 10 de ani. A fost implicat in diverse proiecte cu companii precum Apple, Coca-Cola, Petrom, Genpact, Vodafone sau BRD (pentru a numi doar câteva), aducand mai aproape de mintea si inimile elevilor sai diverse subiecte din arii, ca de exemplu, Soft Skills, Leadership, Vanzari si Public Speaking.

De asemenea, el este si un pasionat si recunoscut fotograf. Si, desigur, este si fondatorul unui grup unic de improvizatie de teatru din Bucuresti. Asadar, nu este surprinzator faptul ca Bogdan Grigore se vede mai mult ca un povestitor și facilitator decat „doar” ca un profesor sau antrenor.

Precum un mare muzician sau artist de estrada el vrea cu adevarat sa emotioneze oamenii pentru a-i ajuta să creasca si sa se dezvolte, la fel cum el insusi se inspira din povesti, arta si teatru. Niciunul dintre elevii sai nu vor auzi vreodata lucruri lipsite de interes, iar ceea ce predomina sunt armonia, energia pozitiva si creativitatea.

Unul dintre citatele sale preferate, este cel al marelui Walt Disney care reflecta perfect acest lucru: “Prefer sa distrez oamenii cu speranta ca vor invata, decat sa incerc sa-i invat cu speranta ca se vor distra.”

Scroll to Top
// //