fbpx Camelia Noghiu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Camelia Noghiu

Trainer certificat naţional şi internaţional, Camelia are o experienţă de peste 12 ani în domeniul educaţiei non-formale.

In calitate de formator a planificat, organizat şi desfăşurat cursuri de tip open sau corporate pentru diverse categorii profesionale, lucrând cu participanţi din domeniul ONG-urilor, instituţiilor publice şi ai mediului privat.

In trainingurile pe care le implementează porneşte de la premisa că experienţa dobândită în cei peste 15 ani de activitate în calitate de consultant independent pentru afaceri şi management conferă un plus de valoare procesului de învăţare. De aceea a dezvoltat programe de training în domenii de expertiză precum: formare de formatori, management (management de proiect, managementul schimbării, managementul riscului, managementul inovării, management organizaţional, managementul resurselor umane), marketing (politici de marketing, marketingul identităţii şi imaginii, planul de marketing), planificare strategică (strategie generală la nivel de corporaţie, strategii de dezvoltare locală şi comunitară).

 Camelia este licenţiată în ştiinţe economice (specializare marketing) şi a absolvit cursuri acreditate de specialitate în următoarele domenii: comunicare şi relaţii publice, formare de formatori, egalitate de şanse, management de proiect, INSIGHTS Discovery.

Din anul 2005 este formator acreditat de CNFPA (actualmente ANC), iar în perioada 2007-2009 a abţinut acreditări echivalente în Ungaria şi Slovenia. 

Profesionalismul ei în domeniul educaţiei non-formale a fost recunoscut de Delegaţia Comisiei Europene, fiind invitată să activeze ca trainer în grupul de profesionişti TEAM EUROPE (echipa de lectori şi traineri ai Romanei cu expertiză recunoscută în domeniul afacerilor europene).