fbpx Catalin Stancu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Catalin Stancu

Catalin Stancu are o experienta de peste 15 ani in activitatea comerciala, dezvoltata in pozitii de top management in companii romanesti si multinationale.

Avand capacitatea deosebita de a intelege in profunzime business-ul si posibilitatile de dezvoltare, Catalin este executivul care ia decizii cu impact imediat asupra performantele unei companii. Expertiza sa credibilizeaza concluziile rezultate din procesul de analiza de business, iar rezultatele comerciale ale companiilor in care a activat Catalin  certifica o experienta solida in zona comerciala.

In zona de business aplicat, Catalin Stancu este un manager orientat catre rezultate. Sintagma incadreaza o personalitate puternica, un lider responsabil, cu decizie rapida.

In multe situatii, a trebuit sa redeseneze structuri intregi ale departamentelor comerciale, sa rescrie procese de vanzari complexe, sa reconstruiasca sau sa dea noi valente echipelor de vanzari pe care le-a coordonat. In mod cert este un dezvoltator de structuri de echipe de vanzari care livreaza in cel mai scurt timp rezultate.

A participat in echipe de implementare a managementului performantei. Este un specialist in fundamentarea proceselor de vanzare complexe. Experienta solida il poate ajuta sa acorde asistenta in derularea proceselor de vanzari prin setarea unui management al performantei functional. Impreuna cu conducerea departamentelor comerciale ale companiilor-clienti, acorda consultanta/asistenta in stabilirea si urmarirea indicatorilor de performanta pentru managementul de vanzari. Catalin se implica activ alaturi de echipa de management a clientilor nostri in desenarea si implementarea planurilor de actiune la nivel strategic si operational.

Catalin este absolvent de Relatii Economice Internationale (ASE- 1998). Ulterior acestei pregatiri, Catalin si-a imbogatit cunostintele si experienta participand la diverse programe de formare din zona de vanzari si management al vanzarilor: “International Negotiation and Management”, “Train the Trainer”, “Interpersonal Communication Skills”, “Finance for Managers”, “Negotiation skills”, “Strategic Marketing”, “International seminar on key accounts Management”, “Strategic Sales”, “Negotiations with International Key Accounts” etc

Catalin a dezvoltat si livrat programe de vanzari, negocieri in International Key Accounts, managementul echipei de vanzari, managementul performantei. Este trainer acreditat CNFPA.