fbpx Cătălin Văduva | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Catalin Vaduva


Cătălin Văduva

Catalin Vaduva este consultant si trainer, dezvolta si livreaza programe cu subiecte diverse. Are peste 1000 de zile de training la activ, lucrand cu companii din diverse domenii: financiar-bancar, energie, automotive, IT&C , marketing, etc.

Pe langa cunostintele teoretice, Catalin aduce in programele sale o bogata experienta practica, capatata in anii petrecuti in pozitii de management in companii de distributie sau din domeniul auto. Experienta in conducerea echipelor de vanzari il ajuta sa inteleaga mai bine nevoile, asteptarile si psihologia oamenilor, lucru care se simte in maniera de prezentare a programelor de training.

Pe langa programe de vanzari, Catalin sustine traininguri de negociere, management, comunicare, leadership si sedinte de coaching.

De asemenea, a participat la proiecte de evaluare si recrutare de personal pentru companii din domeniul energiei si comertului, la proiecte de consultanta si optimizare de procese si faciliteaza programe de teambuilding.

Apreciaza oamenii care pot spune lucruri complicate intr-o maniera simpla si incearca acest lucru la fiecare program pe care il livreaza. Schiaza si are la activ un maraton, alergat la Bucuresti in 2009.

Este absolvent al Facultatii de Management din cadrul ASE Bucuresti si detine un master in Managementul Resurselor Umane. Este coach certificat ANC si Black Belt-LEAN SIX Sigma.

 

Încă nu există conținut.
Încă nu există conținut.