fbpx Cosmin Badea | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Cosmin Badea

“A te lupta cu tine însuti e lupta cea mai grea; a te învinge pe tine însuţi este biruinţa cea mai frumoasă.” spunea matematicianul și filosoful german Gottfried Wilhelm Leibniz.

Aceste cuvinte le-a descoperit în prima facultate când nu reuşea să înveţe deloc formulele matematice şi s-a apucat să citească despre autorii lor. De atunci a început o luptă continuă cu el pentru a vedea dacă “formula” lui Leibniz funcţionează. Şi a funcţionat perfect. Din 2001 studiază beneficiile luptei cu şinele, mai exact cu comportamentele şi obiceiurile proprii care ne afectează atât în relaţia cu noi cât şi în relaţiile cu celilalți.

Cosmin este licenţiat în Informatică iar înprezent urmează cursurile facultăţii de Psihologie. Şi-a completat cunoştinţele în domeniul psihologiei prin cursuri de dezvoltare personală în Terapie Cognitiv Comportamentală. Conştientizarea importanţei imaginii de sine în faţa celorlalţi a realizat-o în cadrul joburilor pe care le-a avut de-a lungul anilor. A fost producător de emisiuni, regizor de emisie, trainer în domeniul mass-media, precum şi trainer în domeniul tehnic. A participat la acţiuni de voluntariat şi training cu implicare la nivel internaţional.

Trainer acreditat ANC şi facilitator teambuilding.

După ce a devenit trainer autorizat ANC, și-a început cariera de trainer în team buildinguri în cadrul companiei HPDI. Tot aici este si managerul departamentului de Customer Care, HR specialist și consultant pe content de traininguri.