fbpx Cristina Tirulnic | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Cristina Tirulnic


Cristina Tirulnic
Senior Consultant

Cristina Țirulnic, trainer și consultant, are 14 ani de experiență, dintre care 10 ani de experiență business.

După ce a adunat peste 10 ani de experiență în business în industria grea și in industria farmaceutică, Cristina a decis să se dedice în totalitate pasiunii sale de a dezvolta oameni și de a contribui prin educație la dezvoltarea unei lumi mai bune.

Acum mai bine de 9 ani s-a alăturat echipei Evolutiv și a participat la crearea și livrarea a multor programe ample de dezvoltare managerială în organizații mari și medii din România, unele dintre aceste programe primind și recunoașterea valorii prin premii câștigate la Gala HR Club România.

Cristina este coordonator al programului ”Evolutiv Human Resources”, certificat ITOL UK, pe care l-a dezvoltat acum 6 ani și care i-a adus până în prezent bucuria a 8 serii finalizate cu succes.
Formarea profesională a Cristinei este în domeniul filologiei (engleză-română), iar în domeniul resurselor umane se mândrește că este parte din prima promoție CIPD, UK, în România. Ulterior a devenit membru al ITOL, UK și specialist internațional Investor in People, UK.

Preocuparea sa actuală este să ajute cât mai mulți antreprenori să conștientizeze importanța implementării, în companiilor lor, de bune practici de people management și de a dezvolta lideri la fiecare nivel.