fbpx Dan Besleaga | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Dan Besleaga


Dan Besleaga

Dan Besleaga, PMP

Valoarea adaugata a echipei de profesori si traineri consta in experienta concreta, de practica in managementul proiectelor a acestora. Fundamentelor teoretice solide si materialelor adaptate li se adauga seriozitatea cursului“.

Experienta profesionala

Are o experienta semnificativa de business in managementul proiectelor din domeniul IT si consultanta, provenita din practica de peste 8 ani in calitate de Senior Project Manager si Consulting Manager in companii multinationale de IT, printre care IBM Romania si SAP, in cadrul carora a condus cu succes proiecte complexe implementate la nivel local si in zona balcanica.

A realizat si livrat programe adaptate complexe de managementul proiectelor pentru companii din sectorul IT.

Considera ca managerul de proiect este sortit sa faca echilibrul dintre presiunea dramatica a business-ului si profesionalismul livrarii a ceea ce a fost promis. Pentru a face acest echilibru trebuie sa exploateze la maxim propriul leadership, profesionalismul si capacitatea de inovatie a sa si a echipei de proiect.

Cred in tineri si generatiile care vin, cred in pozitivism si cred ca orice poate fi invatat pentru a ne transforma in oameni mai buni“.

Diplome si performante

Este absolvent cu Diploma in Management a programului MBA al HenleyManagementCollege - Marea Britanie. A urmat numeroase cursuri de specializare in tara si strainatate, printre care programul de Project Management absolvit la George Washington University, School of Business and Public Management, US.

Este certificat Project Manager Professional din 2002 si acreditat pentru Risk Management si Quality Assurance la nivel regional.

Este membru al Project Management Institute.