fbpx Dan Vasile | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Dan Vasile

Regizorul și trainerul Dan Vasile

Regizorul Dan Vasile este în același timp un trainer și coach cu o experienţă complexă, care structurează şi susţine de mai bine de 7 ani inedite ateliere de învăţare experienţială.
De asemenea, de peste 10 ani, Dan Vasile creează şi implementează programe interactive personalizate de Team Building, apreciate de participanţi din departamente diverse ale unor companii precum PWC, Orange, Siemens, Roland Berger, L’oreal, A&M Consulting, Petrom, Ductil.
Neconvenţional şi inovativ, Dan revine însă permanent la activitatea sa din teatru, de unde îşi trage energia şi creativitatea, fiind regizorul unor spectacole longevive în teatre din Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Braşov, Arad, Reşita, Buzău, Piatra Neamţ,
 

Dedicat lucrului temeinic, detaliat pentru dezvoltarea personală reală a participanţilor la atelierele sale, Dan Vasile gestionează cu eleganţă şi umor dinamica de grup, insistând însă cu fermitate asupra procesării experienţei fiecărui participant. Pentru ca fiecare experienţă este unică şi contează (www.danvasile.ro).