Mergi la conţinutul principal
Diana Deaconu


Diana Deaconu

psihoterapeut“Consider ca am facut treaba buna atunci cand participantii la cursuri pleaca din sala cu noi intrebari, mai degraba decat cu raspunsuri certe sau convingeri vehemente. Este pentru mine un indicator ca ceea ce au aflat la training i-a ajutat sa priveasca lucrurile si dintr-o alta perspectiva, sa isi nuanteze cadrul de referinta. Facilitand autocunoasterea, le propun o pereche diferita de ochelari prin care pot privi lumea si relatiile cu ceilalti. Accentul cade pe modalitatea in care poti construi o echipa cu tine insuti inainte de a face echipa cu cei din jur”.

Experienta profesionala

Utilizeaza instrumentele analizei tranzactionale din 2004, in diverse proiecte, precum: workshop-uri, consiliere scolara, proiecte editoriale.Este implicata in organizarea si derularea unui program de formare in Analiza Tranzactionala alaturi de Yorkshire Training Center (YTC) International.Deruleaza activitati din sfera dezvoltarii personale si a psihoterapiei in cadrul unui cabinet individual de psihologieAre experienta organizationala in cadrul Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), unde este membru al Comisiei ProfesionaleA fost consilier in cadrul unui sistem educational privat (2007-2009), context in care s-a centrat pe lucrul cu copiii si pe elemente de educatie a parintilor.Ii place ca, in munca pe care o desfasoara, sa imbine competenta si creativitatea, astfel incat sa creeze un cadru adecvat dezvoltarii si cresterii personale. „Lucrul cu oamenii ma provoaca mereu la noi descoperiri, iar fiecare dintre ele dezvaluie ceva secret si valoros”.

Certificari si performante

A participat la programe de specializare in consiliere si psihoterapie la Universitatea Santiago de Compostela, Spania; International Center of Transactional Analysis, Bucuresti si la United Kingdom Association for Psychotherapy Integration.Este membru al echipei redactionale a Transactional Analysis Journal (TAJ), o publicatie internationala.

Încă nu există conținut.