fbpx DIANA SPINCIU | Learning Network Mergi la conţinutul principal
DIANA SPINCIU


DIANA SPINCIU

“Cred cu tărie că un curs modern are ca principală cheie dialogul între participanţi şi lector sau între participanţi moderaţi de lector.

Cred cu tărie că astăzi nimeni nu mai vine la un curs doar pentru a urmări nişte slide-uri şi pentru a asculta ceea ce lectorul crede că ei, participanţii, vor să audă.

Cred cu tărie că succesul unui curs se măsoară  în numărul de întrebări ce se bucură de răspunsuri constructive din partea trainerului.

Şi mai cred că cea mai bună tematică a unui curs este cea stabilită, de comun acord, cu participanţii. Cel mai important lucru de spus este cel pe care participanţii au nevoie, sunt dispuşi sau vor să-l audă.”

Diana Spinciu este trainer acreditat, cu experienţă în domeniul achizițiilor publice. În ceea ce priveşte expertiza sa enumerăm:

  • Director executiv al unei companii ce are ca domeniu de activitate oferirea de consultanţă specializată în achiziţii publice;
  • Director executiv – Departament Legislaţie Dezvoltare la S.C Bursa Română de Mărfuri SA Bucureşti -  partener pentru Ernst&Young în proiectul „Formare şi asistenţă în domeniul managerial – antreprenorial pentru mici şi viitori intreprinzători, manageri şi angajaţi din cadrul IMM-urilor din regiunile Nord-Est, Nord-Vest, Centru si Sud-Est”