fbpx Dr. Lavinia Rasca | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Dr. Lavinia Rasca

Am un stil direct, simplu, practic. Aduc in discutie lucruri carora le-am testat eu insami utilitatea in calitate de angajat, manager, antreprenor, consultant, in companii extrem de diverse. Placerea de a interactiona cu cei cu care lucrez imi da energie, dinamism si putere de convingere”.

Experienta profesionala

Este unul dintre expertii cu o contributie majora la dezvoltarea si perfectionarea practicilor de management din Romania, format la cele mai prestigioase scoli de business din lume. In EXEC-EDU, a coagulat o echipa de experti cu foarte buna reputatie, impreuna cu care a creat zeci de tipuri de programe open si adaptate, de care au beneficiat 10.000+ manageri si antreprenori din 3000+ companii-client.

Printre companiile care au beneficiat de expertiza sa se numara: Actavis, Alcatel-Lucent, ALRO, Amromco, Autonet, Carpatcement, Coca-Cola, Carrefour, Caussade-Semences, City Grill, Computaris, Coty Cosmetics, Ductil Steel, GlaxoSmithKline, Mercedes Romania, Papillon Laboratories, Petrom, Porsche Romania, Scandia, USAID.

La ASEBUSS, ca membra fondatoare, membra in consiliul consultativ si profesor in programul Executive MBA, a participat la cresterea permanenta a calitatii si reputatiei acestuia si a contribuit la perfectionarea celor 1000+ manageri cu care a lucrat in clasa si care sunt acum membri recunoscuti ai comunitatii de business din Romania.

Lavinia este apreciata pentru calitatea si aplicabilitatea programelor pe care le-a sustinut pentru manageri, in EXEC-EDU, cat si a cursurilor de strategie si antreprenoriat din programul EMBA ASEBUSS. A fost parte a procesului de dezvoltare a serviciilor de consultanta a IMM-urilor din Romania, atat direct, consiliind intreprinzatorii, cat si prin formarea de consultanti profesionisti.

Autor si coautor a numeroase carti si articole destinate managerilor si antreprenorilor si a fost speaker la conferinte nationale si internationale de specialitate.

Este o sustinatoare a evolutiei profesionale si ierarhice a femeilor. Este membra fondatoare si prima presedinta a filialei din Romania a uneia dintre cele mai prestigioase asociatii de femei din lume: European Profesional Women’s Network Romania.

A fost inclusa in:

  • Who is who in business, TOP 1000 de experţi – Ziarul Financiar (2013, 2014, 2015)
  • TOP 200 Cele mai puternice femei în business – Business Magazin (2014, 2015)

Colaboreaza cu revista Business Magazin la rubrica Opinie.

Diplome si performante

  • Certificata in metodologia Human Synergistics (2016)
  • Certificata in Hogan Assessment Systems (2011).
  • Absolventa a numeroase cursuri si certificari precum:
  • „Colloquim on Participant Centered Learning & Strategic Management and Organizational Behavior”  – Harvard Business School (2003);
  • „The General Management Program for Teachers from Central and Eastern Europe Developing” –  Harvard Business School (2002);
  • „Entrepreneurs” – IESE Barcelona (1996);
  • „International Faculty Development Programm”  – IESE Spania, Bocconi Italia, HEC Franţa (1996)