fbpx Dragos-Cristian Finaru | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Dragos-Cristian Finaru


Dragos-Cristian Finaru
Senior Partner

Dragos a luat ni, cand a inceput sa dezvolte contact cu mediul antreprenorial inca de la varsta de 14 a site-uri de internet si solutii software atat pentru clienti autohtoni, cat si straini intr-o perioada in care inca nu prea existau calculatoare, iar clientii trebuiau mai intai convinsi ca este important sa "fii" pe internet. A cunoscut astfel de timpuriu care anume sunt etapele procesului de vanzare, de intretinere a relatiei cu clientii si de management al proiectului in sine.

A urmat cursurile scolii de valori si carectere “Liderii Mileniului Trei”, un program educational oferit tinerilor din Romania de Fundatia CODECS pentru Leadership, devenind in 2007 trainer in cadrul programului si incepand sa ia parte la promovarea, vanzarea si livrarea de programelor de leadership.

A urmat cursuri in tara si strainatate imbinand ingineria biochimica cu psihologia si stiintele umane - NLP Professional: Coaching & NLP (Psihoterapie NeuroLingvistica).

Crede cu tarie ca abilitatile si competentele manageriale pot contribui nu doar la un succes financiar mai mare, ci si la o lume mai buna. A intrat astfel in zona organizatiilor non-profit si a implicarii sociale, colaborand cu numeroase ONG-uri ce activeaza la nivel national si international, lucrand atat ca voluntar cat si ca trainer, mentor, facilitator sau consilier, scriind si coordonand proiecte. Este de asemenea fondator si presedinte al Asociatiei Be GREAT, ONG al carei misiune este catalizarea dezvoltarii personale a tinerilor din Romania.

Din 2010 este alaturi de echipa Evolutiv intalnind si lucrand cu numeroase structuri si culturi organizationale din toate industriile. Coordonator al departamentului de teambuilding si marketing, Dragos este pasionar de soft skill, management de proiect si simulari de business.

Fan timpuriu al initiativei globale TED Talks, Dragos a urcat pe scena TEDx Piatra Neamt (https://www.youtube.com/watch?v=2tbekg1aqMQ) si, din 2014, este organizator al TEDx Bacau.