fbpx Florian Koleci | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Florian Koleci


Florian Koleci

Medic specialist psihiatru din 1996. Incepe sa lucreze cu Fundatia Estuar din 1999 ca medic psihiatru, iar in perioada 2000 - 2005 conduce activitatiile Centrului Social Bucuresti al Fundatiei Estuar, capatand o vasta experienta in psihiatria comunitara, capatata atat in tara cat si in cadrul schimburilor de experienta cu specialisti din alte tari (Scotia, Olanda, etc).

In perioada 2001 – 2005 urmeaza formarea in psihiatrie cognitiv-comportamentala in cadrul ARTCC (Asociatia Romana de Terapie Cognitiv Comportamentala)

 

Implementeaza in cadrul Fundatiei Estuar primul program de psihoeducatie pentru persoanele cu probleme de sanatate mintala. 

In 2003 initiaza impreuna cu Fundatia Estuar programul “Scoala parintilor”, adresat parintilor persoanelor cu probleme de sanatate mintala, fiind si unul din autorii manualului pentru specialistii care ruleaza acest program.

In 2006 capata si specializarea de formator certificat CNFPA (Consiliul National pentru Formarea Profesionala a Adultilor), creand si implementand diferite programe de instruire atat pentru publicul larg si mediul corporatist, cat si pentru persoanele cu diferite nevoi. Printre programele sustinute se numara Managementul Stresului,  Managementul Conflictelor, Interventia in criza, Managementul furiei, etc. 

In 2009 lanseaza seria de workshop-uri “Cum sa faci fata ingrijorarilor”, adresat persoanelor afectate de perioda economica dificila si schimbarilor pe piata muncii.