fbpx George Avram | Learning Network Mergi la conţinutul principal
George Avram


George Avram

George Avram are o experienţă de peste 17 ani în domeniul trainingului şi al consultanţei.

El este absolvent al Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie şi a început activitatea de consultant încă din anul 1994. De atunci, a fost implicat în numeroase proiecte de training şi consultanţă pentru multe companii şi organizaţii multinaţionale şi româneşti.

George este o persoană entuziastă, pozitivă și convingătoare, iar programele susținute de el sunt dinamice și foarte interactive.

Pe lângă training, George este invitat şi ca vorbitor la diverse evenimente, cum ar fi conferinţe, congrese sau forumuri. De exemplu, două astfel de evenimente sunt Congresul Naţional de Cardiologie şi Congresul Naţional de Medicina Fizica si Recuperare de la Poiana Braşov cu 400 – 500 de participanţi. Principalele teme ale prezentărilor sunt: Inteligenţa Emoţională, Relaţiile Interumane, Comunicarea, Managementul Stresului sau Managementul Conflictului.

George este Certified Professional Behaviour Analyst (CPBA) şi Certified Professional Values Analist (CPVA) de către Success Insights International.

Alături de George, în proiectele de training de amploare mai mare sunt implicaţi diverşi colaboratori ai EVOACT.