fbpx Irina Popescu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Irina Popescu

Irina are o experiență de 11 ani în domeniul financiar, fiind membru ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants, corpul contabililor din Marea Britanie) și membru activ al Camerei Consultanților Fiscali. După ce a lucrat șase ani în KPMG România, ea este acum Managing Partner al societății de consultanță  Positive Projects, prin care sprijină inițiative cu impact pozitiv în economia românească (organizații nonprofit, antreprenori sociali sau tineri cu idei inovative).

Irina reunește experiența unui consultant financiar cu aceea a unui trainer pasionat, fiind formator acreditat. Programele derulate de ea până acum au acoperit următoarele domenii: cursuri de formare pentru specialiști din domeniul financiar, finanțe pentru manageri fără background economic, cursuri de finanțe personale pentru adulți și copii, management  în organizațiile nonprofit, dar și programe vizând dezvoltarea sau revizuirea modelelor și strategiilor de afaceri, politici și raportare de sustenabilitate pe cei trei piloni (economic, social și mediu) în mediul corporativ."

În domeniul financiar, Irina a lucrat cu bănci naționale, burse, instituții de credit, societăți de leasing, societăți de asigurare și cu alte instituții financiare nonbancare din Romania și din străinătate, din perspectiva de consultant, trainer sau auditor. În timpul liber, Irina este și un voluntar dedicat pentru mai multe cauze nonprofit, în anul 2013 fiind câștigătoarea titlului de Voluntarul anului în domeniul sănătății, acordat de către Federația VOLUM.