Mergi la conţinutul principal


Jens Rottbøll

Jens este Master Trainer în utilizarea Lego® Serious Play® și membru al Asociației Master Trainerilor în metoda Lego® Serious Play®, numărându-se printre primii facilitatori din lume certificați în această metodologie. Jens este unul dintre cei mai experimentați facilitatori în utilizarea metodei Lego® Serious Play®.

Din 2001, a facilitat un număr impresionant de workshop-uri bazate pe metodologia Lego® Serious Play® în întreaga lume. A facilitat întâlniri cu până la 400 de participanți, fie în Danemarca, fie în alte țări. Este recunoscut pentru utilizarea Lego® Serious Play® pentru dezvoltarea afacerilor și a liderilor din întreaga lume.

Jens este Senior Partner în Trivium – companie de consultanță daneză cu sediul în Copenhaga și Partener Asociat la firma de training Franklin Covey. În calitate de coach, facilitator și change architect, își sprijină clienții prin competențele sale din domeniul leadershipului, strategiei și inovației.

Experiența lui Jens include 15 ani în poziții de top management în industria muzicală (din care 10 ani ca CEO la Banana Republic), precum și poziția de Director de Resurse Umane la binecunoscuta companie daneză Bang & Olufsen.

Jens Rottbøll deține o diplomă în Leadership și are studii la INSEAD și Wharton Business School.