fbpx Kim Leischner | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Kim Leischner

ICF-PCC, BHk, IAF-CPF & NLP Practitioner


Kim este trainer, speaker, facilitator, coach si antreprenor. Are experienta de peste 20 de ani in lucrul cu echipe, leadership performant, dezvoltare personala, si invatare experientiala.

Kim face parte din echipa de traineri internationali ai Erickson College International, sustinand atat programe de training face-to-face, cat si online. Kim este pasionata si dedicata programelor Erickson datorita continutului puternic transformational al acestora, atat la nivel organizational, cat si individual.


Kim LeischnerKim este fondatoarea unei renumite companii de training din Hong Kong, si detine propria companie de training si programe de dezvoltare profesionala si personala, la nivel international. Printre clientii sai se regasesc: Swire-Coca Cola, Bonaqua, Lexus Nexus, ING, EBay Hong Kong, EPCOS, si alte companii din Asia si America de Nord.


Kim are o abordare centrata catre client si orientata catre rezultate; isi utilizeaza experienta si abilitatile pentru a creste leaderi si echipe, ajutandu-i sa faca trecerea catre un nivel superior.


Încă nu există conținut.