fbpx Liliana Bica | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Liliana Bica


Liliana Bica

Consilier pentru dezvoltare personală

Din punct de vedere personal, mă bucur de privilegiul de a fi mamă, soție și prietenă de încredere.

Din punct de vedere profesional, am început ca profesoară suplinitoare, inginer și de 20 de ani sunt specialist în resurse umane, trainer, facilitator și coach.

Sunt pasionată de oameni, de ce îi motivează și de dezvoltarea lor. Am absolvit ingineria electromecanică la Universtitatea din Petroșani, am studiat, m-am pregătit sute de ore și am obținut autorizația de consilier în dezvoltare personală, evaluator Hogan, trainer, facilitator și mentor. Pe lângă numeroase, proiecte de dezvoltare organizațională și implicare a angajaților, am susținut dezvoltarea abilităților manageriale și de leadership ale echipelor din care am făcut parte. Am pregătit și am ghidat numeroși tineri din organizații, din universități și mediul educațional.

Specialties: budgeting, coaching, consulting, database administration, human resources, legal, management, max, microsoft windows 2000, payroll processing, performance analysis, performance management, personnel, recruiting, romanian, sap, strategic, teaching, training, training programs,