Mergi la conţinutul principal
Liliana Urziceanu


Liliana Urziceanu

Liliana are o experienta de peste 15 ani in dezvoltare strategica in resurse umane si management operational. Ea a condus departamentele de resurse umane in doua comanii multinationale – McDonald’s si Praktiker AG. Liliana este un HR Executive cu expertiza in politici si proceduri, practici de recrutare si selectie, dezvoltarea angajatilor, metode de retentie, aspecte legate de complianta legislativa, sprijin pentru management, relatii de munca si negocieri. In prezent, este directorul de resurse umane al Praktiker Romania. Este parte a echipei care sustine programul de certificare EXEC-EDU Managementul strategic al resurselor umane.

Liliana are experienta in implementarea strategiilor coerente de resurse umane, in eficientizarea proceselor si procedurilor interne intr-un context solicitant, respectand termenele limita si bugetele. Ea este Managerul de proiect in cadrul proiectului cu finantare europeana obtinut de Praktiker Romania, pe o perioada de 2 ani, in valoare de 600.000 Eur – “Dezvoltarea capacitatii de invatare in context relational”.

Diplome si performante

Desi cu o pregatire tehnica la baza, Liliana s-a indreptat catre o cariera manageriala, devenind membru al echipei de conducere. Ea a absolvit programul  EMBA ASEBUSS, promotia 2004.