fbpx Lucian Mihai | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Lucian Mihai - Interact


Lucian Mihai
Consultant

Lucian Mihai este Trainer și Partener la Interact. El are o experiență managerială în domeniul serviciilor profesionale  și a managementului vânzărilor, precum  și în domeniul distribuției IT.

Experiență:

Experiența funcțională a lui Lucian se leagă câteva domenii: management în servicii, training și facilitare, vânzări si achiziții. 
În zona de training, Lucian  a câștigat o experiența solida in diferite industrii în câteva puncte cheie: management, în special managementul oamenilor și echipelor, comunicarea în afaceri si relațiile interpersonale. 
În zona de facilitare, Lucian a gestionat întâlniri de strategie și de coeziune pentru echipe de conducere din diferite companii internaționale.

Lucian are câteva acreditări internaționale, pe lângă titlul de Master Trainer în rețeaua internațională Think on Your Feet® este certificat Advanced Trainer de către rețeaua Emergenetics®
Experiența in domeniul managementului, vânzărilor si achizițiilor este legata de industria IT- distribuția de componente și periferice pentru calculatoare -unde Lucian a deținut pozițiile de Manager de vânzări și manager de achiziții. Lucian a condus filiala internațională din China de achiziții a companiei timp de un an.
 

Experiența în proiecte de consultanță și training

Cele mai importante proiecte in care a fost implicat Lucian sunt legate de zonele achizițiilor si fuziunilor, unde a construit si livrat (împreună cu colegii din Interact), programe extensive de impact in zonele de management, managementul schimbării si cultura organizațională. Industriile in care Lucian a câștigat cea mai mare experiență sunt: IT&C, Energie, Farma, FMCG și bancară.
Zona multiculturală și impactul ei asupra comunicării și managementului este una în care Lucian a pus pasiune si efort. A livrat programe de training și consultanta in Romania, Austria, Bulgaria, Cehia, Croația, Franța, Portugalia, Suedia, Turcia si Ungaria.

Educație:

  • Strategy in Human Resources, Cornell University, Industrial and Labour Relations School, curs de management executiv – 2008
  • Studii pentru Certificatul in Managementul Resurselor Umane, Seneca, Canada: Introduction to Human Resources Management, Training and Development, Marketing
  • Licențiat în Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, 1998

Acreditări:

  • Advanced Trainer Certification Emergenetics® SUA, 2015
  • IoweU©, Better Buyer Relationships in Sales, ianuarie 2008
  • Master Trainer Think on Your Feet®, Think on your Feet International Ltd, 2007
  • The Skilled Presenter™, McLuhan & Davies Communications, Inc., Toronto, Canada, 2007

Abordare:

Ca trainer, Lucian se concentrează pe înțelegerea nevoilor participanților din punct de vedere organizațional, dar și personal. Reușește să depășească astupările participanților de fiecare dată, prin profunda înțelegere a nevoilor lor, prin expertiza acumulata de-a lungul anilor și nu în cele din urmă prin comunicare interactivă. Lucian crede că cel mai important aspect al activității lui constă în schimbarea prin care trec participanții, ceea ce garantează returnarea investiției pentru beneficiar.

Lucian Mihai este “Trainerul anului 2008″