fbpx Luiza Banyai | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Luiza Banya


Luiza Banyai

In meseria pe care mi-am ales-o am realizat cat de mult imi place sa fiu parte din dezvoltarea si cresterea professonala a oamenilor cu care interactionez. Am reusit sa o fac cu pasiune si daruire. Am invatat ca este important sa ma asigur intotdeauna ca cei cu care interactionez au nevoie de acest sprijin, ca si-l doresc si vor sa faca o schimbare.

Unul din rolurile mele este si acela de a fi permanent constienta cand sa continui si cand sa ma opresc atunci cand impartasesc celorlalti, din ceea ce stiu sau am experimentat. Cu siguranta suntem diferiti si unici, avem propriile noastre credinte si emotii, propriile noastre limite si ne traim experintele pe baza alegerilor personale.

Am avut oportunitatea sa explorez aceasta meserie in diferite pozitii incepand cu cea de specialist pana la cea de director de department in companii din varii industrii precum Pharma, Telecom, Productie, IT, FMCG, BPO, Utilitati sau Retail

Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce am putut invata de la cei cu care am interactionat si pentru ca meseria mea ma ajuta sa pot impartasi si cu altii experientele avute, contribuind astfel la cresterea lor si in continuare a mea.

De asemenea am putut accesa programe de certificare internationale oferite de companii cunoscute ca Lalonde-Bard, CA Career Architect, Rofey Park, Performance Consultants International, Management Centre Europe, CIPD UK, London Business School,Seneca College, SHL pe zone foarte dragi mie: training, dezvoltare competente de leadership, consiliere in cariera si vocationala, coaching, assement, managementul schimbarii si facilitare care m-au ajutat sa fiu si mai bine “echipata” in calatoria pe care mi-am ales-o.

Am onoarea sa fiu un “constructor” de capabilitati si “o exploratoare” al potentialului uman, permanent deschisa catre a descoperi lucruri noi, curioasa si creativa in gasirea de solutii fara a astepta ceva de la ceilalti, ci doar de la mine.

Si iubesc ceea ce fac!