fbpx Luiza Stefan | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Luiza Stefan


Luiza Stefan

Luiza isi dedica activitatea schimbarii umane, care sa aduca bunastare atat personala, cat si organizationala. Cu ajutorul coaching-ului sistemic, al facilitarii de grup si echipe creeaza contexte de invatare experientiala cu ajutorul carora oamenii pot sa isi dezvolte gandirea critica, sa genereze idei disruptive care sa le creasca exponential performanta si sa faca schimbarea sustenabila.

Provocarile pentru care are solutii sunt: self-leadership, interventii de echipa pentru generarea de solutii rapide si eficiente, parteneriatul cu managerii care vor sa isi dezvolte abilitatile de coaching si lucrul cu echipe de customer service pentru dobandirea abilitatilor de persuasiune si preemptiune in relationarea cu clientii.

Este apreciata pentru stilul ei practic care ii ajuta pe oameni sa gaseasca rapid resurse, sa inteleaga cum pot influenta echipele in care muncesc si sa aplice mai rapid si simplu solutiile descoperite.

In afara de clientii individuali si start-up-urile cu care lucreaza, a livrat cursuri sau team building pentru Vodafone, Goodyear, Exino, LPP Romania, Khan Bank Mongolia, Trickshot, Universitatea Alternativa, Asociatia Tineri pentru Dezvoltare Durabila si altii.

Încă nu există conținut.