fbpx MANUELA TRUȘCĂ | Learning Network Mergi la conţinutul principal
MANUELA TRUȘCĂ


MANUELA TRUȘCĂ

,, În copilărie am visat să devin MEDIC, să fiu alături de oameni, să-i susțin în atingerea imposibilului, să aduc speranța în viața lor. Să fie mai frumoși, mai buni în ceea ce fac, să se oglindească în ochii semenilor și să zâmbească fericiți, multumiți de imaginea reflectată… Am atins parțial acest vis, ,,rețetele mele” sunt ideile pe care le dezvolt în curs, ,,medicamentele” sunt informațiile pe care cei din sală le primesc cu multă plăcere, instrumentele mele sunt laptopul, videoproiectorul, flipchartul, markerul. Și mă mândresc cu faptul că am sute de ,,pacienți” multumiți . Aceștia sunt manageri de companii, manageri de departamente, angajații departamentelor de resurse umane și toți cei care doresc să-și construiască o carieră în domeniul resurselor umane.”

Expertiză: managementul resurselor umane

Experiență:

  • Specialist Resurse Umane, Federația ONPHR – evaluarea performanțelor angajaților
  • Trainer și consultant resurse umane, HR Training&Development – în domeniul resurselor umane, a susținut traininguri cu specific în atragerea, dezvoltarea și menținerea resurse umane în organizații (recrutare, selecție, integrare la locul de muncă, analiza postului și a fișei de post, evaluarea performanțelor, stabilirea tipului de cultură organizațională, eficientizarea activității, motivarea angajaților, identificarea nevoii de formare)
  • Manager departmanent resurse umane și training, Institutul Irecson – recrutarea și selecția personalului, integrarea noilor angajați, întocmire documente legale de muncă, evaluarea posturilor, motivarea angajaților

Educație și formare:

  • Formator acreditat
  • Evaluator de competențe acreditat
  • Manager Proiect acreditat
  • Manager Resurse Umane acreditat
  • licență Universitatea Politehnica București

În ultimii ani, a fost implicată ca expert în formare și consultant în implementarea unor proiecte POSDRU, atât în domeniul social, cât și domeniul de afaceri.

Manuela este un om care vrea să construiască alături de ceilalți proiecte de dezvoltare personală. Este dependentă de obținerea unui feed-back pozitiv de la cei cu care lucrează, pe cartea sa de vizită scrie cu majuscule: îmi place ceea ce fac și voi face din ce în ce mai bine!