fbpx Marius Dontu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Marius Dontu


Marius Dontu

Acţionar majoritar şi Manager General al Schultz Consulting și Schultz Knowlwdge (Londra, UK), de profesie jurist, are 21 ani experienţă în management de proiect pentru companii, structuri guvernamentale, Programe ale Uniunii Europene, Programe ale Băncii Mondiale, Programul Naţiunile Unite pentru Dezvoltare, Programe guvernamentale.

A desfăşurat proiecte internaţionale cu parteneri din Germania, Finlanda, Danemarca, Franţa, Marea Britanie, Polonia.

Trainer certificat la nivel naţional şi internaţional, are o experienţă de peste 21 ani în training, perioadă în care a dezvoltat numeroase programe de training în diferite domenii, perfect adaptate cerinţelor clienţilor: achiziţii publice, comunicare, customer care, resurse umane, formare de formatori, managementul timpului, leadership, negociere şi vânzări, management etc.

Marius Donţu a avut oportunitatea de a lucra, de-a lungul timpului, în echipe internaţionale, atât ca manager de proiect cât şi ca trainer format la școala americană.

Este specializat în sisteme europene de evaluare a competenţelor în urma cursurilor absolvite în Austria şi a experienţei de lucru cu traineri din Europa.