fbpx Mihai Curelea | Learning Network Mergi la conţinutul principal
mihai curelea


Mihai Curelea

Mihai este fondatorul Școlii de Training, un proiect pornit din pasiunea pentru training și din dorința de a contribui la dezvoltarea celorlalți.

De-a lungul celor 14 ani de experiență în industria de training, Mihai a dezvoltat și implementat programe de training pentru unele dintre cele mai importante companii prezente în Romania, din domenii diverse, ca : asigurări, domeniul financiar-bancar, IT si telecomunicatii, industria farmaceutică, piața bunurilor de larg consum sau domeniul imobiliar.

Experiența sa include :

- peste 500 de sesiuni de training implementate, pe teme legate de management, leadership, coaching, public speaking, vânzări și negocieri.


- peste 5000 de participanți la programele facilitate


- participarea ca speaker in cadrul conferințelor de training pe teme legate de managementul schimbării, managementul performanței, învățarea organizațională sau formarea trainerilor.

În tot acest timp Mihai a avut ocazia să exerseze, să experimenteze, și să identifice tehnicile și strategiile care au cel mai mare impact în crearea și implementarea unor experiențe memorabile de învățare.

Mihai este certificat în programele de leadership și vânzări ale AchieveGlobal, Human Synergistics, Communispond si Ken Blanchard, si este reprezentantul Develor  pentru  Romania – o rețea de companii de training și consultanță prezentă în peste 16 țări.

În 2008 Mihai a câștigat premiul ”Cel mai popular trainer din Romania” în cadrul  Galei Business-Edu Awards.

În prezent Mihai își folosește experiența , abilitățile și cunoștințele pentru a forma alți traineri și pentru a-i antrena pe cei care doresc să-și dezvolte abilitățile de vorbit în public.