fbpx Mihai Popa-Radu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Mihai Popa-Radu


Mihai Popa-Radu

Mihai Popa-Radu este atat un experimentat Executive Coach si expert in facilitarea schimbarii individuale si organizationale, cat si un practicant a diferite tehnici de tip mindfulness inca din 2007. Pe parcursul anilor s-a format sub indrumarea a diversi maestri in centre de meditatie din Austria, Germania, India, Italia, Japonia, Marea Britanie, Statele Unite, Thailanda si Ungaria. Este fondatorul centrului Seeds for Happiness si in 2014 a lansat un proiect dedicat promovarii mindfulness in organizatii, The Mindfulness Institute (www.mindin.ro).

Avand o profunda intelegere conceptuala si practica atat a modului de functionare a organizatiilor, cat si a provocarilor psihice si emotionale carora trebuie sa le faca fata angajatii acestor organizatii, Mihai creeaza programe care le ofera clientilor sai cai prin care acestia pot obtine performanta sutenabila intr-un mod ecologic, apeland la cele mai noi cercetari din neuro-stiinte.

Mihai contribuie constant la aparitia unor titluri de valoare pe teme de mindfulness, cea mai recenta fiind traducerea in limba romana a cartii Mindful Business de David Gelles, un best-seller New York Times aparut la editura Vellant in iulie 2018.