fbpx Mike Roberts | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Mike Roberts


Mike Roberts

Mike ca Power Coach

 

Mike este unul dintre cei mai importanți coachi și consultanți internaționali de negociere din Marea Britanie, cu o bogată experiență la nivel înalt. A lucrat cu directori și echipe de conducere în numeroase companii din domenii variate, dar și în sectorul guvernamental. De-a lungul anilor a instruit peste 7000 de profesioniști. Experiența sa l-a purtat în misiuni din Orientul Mijlociu și Europa până în Bermuda și America de Nord.

 

Background

 

Experiența sa vine din activitatea la nivel de consiliu pentru o companie de clasă mondială la nivel internațional ca Trouble Shooter. El a condus mari echipe de profesioniști care acoperă o varietate de negocieri semnificative la nivel înalt, deseori în situații extrem de complexe - în domeniul M&A, Achiziții și relațiile cu angajații.

Mike folosește o gamă fascinantă de tehnici dovedite, dezvoltate și perfecționate în ultimii 30 de ani. Totul a început din cauza lipsei de formatori de negocieri cu experiență autentică pentru a lucra la proiecte majore din anii 70. Mike nu caută soluția rapidă; ci mai degrabă o înțelegere profundă a subiectului și urmărirea unei performanțe îmbunătățite sustenabile. El are o vastă experiență comercială, lucrând cu echipe de buyer-i de top din retail, vânzări profesionale și echipe internaționale de cumpărare în FMCG, negociatori majori de contracte în domeniul IT și consilii de management în companii de producție globală.

În ultimii ani, Mike a condus cursuri de Negociere Avansată ca parte a programului MBA Cambridge Judge Business School și a ținut prelegeri la programul de Master Global Business la Nottingham University Business School.

 

Câteva din organizațiile cu care Mike a colaborat de-a lungul timpului:

 

Tesco, Asda, Sainsbury, Waitrose and the John Lewis Partnership, Astra Zeneca, Pfizer, GSK, Unilever, Cadbury,

Schweppes, Mars, Pepsico, Egis, Coca Cola, Swarovski, New York Times, Global, Nissan, Richter Gedeon,

The BBC, Channel 4, The Ministry of Defence, Government of Bermuda, British Venture Capitalist Association,

KPMG, IBM, OMYA, Tessenderlo Group, INEOS Styrolution, BASF, Lenta, Perfetti Van Melle, Bayer, BRB,

Chèque Déjeuner and Apple.