fbpx Mirela Minciu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Mirela Minciu
17 ani de experienta in People Development. 15 ani experienta HR Management. 14 ani experienta ca si Trainer. 13 ani in Assessment & Development Center. 11 ani experienta ca si Consultant. 10 ani experienta ca si Business Developper. 7 ani experienta in Business Management.
Experienta sa de Consultant si Trainer a cladit-o pe experienta solida de practician dar si pe cunostintele de psihologie si pedagogie.  A construit echipe de specialisti in resurse umane, a construit sau consolitat departamente de resurse umane, a participat la decizii strategice de business ca membru in bord sau ca managing partner, a creat proiecte de eficienta oganizationala, a recrutat, evaluat si dezvoltat oameni valorosi.
Cunoscand nevoile si asteptarile organizatiilor (romanesti sau multinationale), cunoscand nevoile si asteptarile managerilor de HR si specialistilor in OD si L&D, Mirela impreuna cu echipa Dekon Business Solutions a adus in Romania cele mai valoroase si accesibile Resurse de Training si Assessment din Romania.