fbpx Monica Minoiu | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Monica Minoiu


Monica Minoiu

EMBA, antreprenor

De cele mai multe ori, participantii imi solicita materiale suplimentare si raspunsuri la intrebari particulare legate de activitatea lor. Mi-am construit un stil personal de predare, bazat pe usurinta de a aborda probleme “hard”  intr-o maniera “soft”. Pun extrem de mult suflet in fiecare interactiune cu participantii si imi doresc tot ce este mai bun pentru ei in timpul si dupa finalizarea cursurilor.”

Arii de expertiza: Managementul schimbarii, Leadership, Managementul Performantei,  Schimbare organizationala, Management strategic si operational, Negociere, Acumen financiar, Managementul proceselor, Managementul riscurilor. 

Peste 18 ani de experienta in top management/consultanta si training pentru importante organizatii multinationale sau antreprenoriale, in Romania, Balcani, Rusia, Ucraina, Europa Centrala si de Vest din diverse industrii (distributie, FMCG, farmaceutice, automotiva, telecomunicatii, servicii, constructii, industrie grea, retail, food HORECA).

10 ani de facilitare si training pentru echipe de management; formator autorizat

Programe adaptate pentru companii precum: Actavis, ALRO, Autonet, Caussade Semences, Carpatcement, CityGrill, GDF Suez, HP, Inergy Automotive, Mercedes Benz, Orange, Smithfield Ferme,  Yazaki.

7 ani de experienta de consultanta in afaceri – in prezent: Managing Partner  al InCharge Management Consulting - o companie de consultanta in Strategie, Operatiuni, Resurse Umane, planificare si control financiar.

Studii

Executive MBA ASEBUSS in 2007,  Leadership Accelerat INSEAD Franta (2008); alte programe de Managementul Operatiunilor, Management Financiar, Negocierea in Achizitii Strategice in tara si strainatate.