fbpx Nineta Ceauș | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Nineta Ceaus


Nineta Ceauș

Nineta Ceaus - Senior Expert, Talent Management - Consulting and Initiative - Human Resources Development at Deutsche Telekom AG

As a Talent, What is your Brand Statement?

Nineta (sau Noni cum ii spun prietenii) e absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Pedagogie, Universitatea Bucureşti. Timp de 7 ani a coordonat Divizia de Training si Consultanta CODECS, 6 ani a fost Manager Training si Dezvoltare Telekom Romania, iar in prezent este Senior Expert in Talent Management - Consulting and Initiatives  - Human Resources Development at Deutsche Telekom AG.

Experienţa de trainer a început-o acum 20 de ani, devenind pe parcurs absolventa a programului Fundamentals of Coaching (Alain Cardon - Master Certified Coach), apoi s-a certificat in instrumente de diagnoza organizationala Human Synergistic.  In 2010 a absolvit programul de MBA, Open University-UK.
 

Este mandra ca a fost parte din proiectul de rebranding Romtelecom/Cosmote - Telekom, pregatind si coordonand o echipa de 80 de ambasadori care au insotit organizatia de-a lungul intregului proces de schimbare.

Target propus si atins: 7000 de participanti la workshopuri “face to face” in 3 luni de zile. O experienta “once in a lifetime”.

In prezent se ocupa de designul programelor pentru cei parte din Global Talent Pool, organizand evenimente dedicate lor.

Nineta şi-a caştigat reputaţia de a fi un interlocutor ideal pentru cei sceptici care caută răspunsuri entuziaste şi în acelaşi timp pragmatice.

Are cateva pasiuni, dar pe primul loc se afla fetita ei, Ana Sophia care o invata in fiecare zi ca “Eu pot!”