fbpx Oana Firica | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Oana Firica


Oana Firica

Oana Firica- Profesor, consultant, expert

Experienta profesionala

A acordat consultanta si a pus la punct programe adaptate pentru companii din industrii diverse: chimica, ape minerale, aluminiu, industria alimentara, ciment, media, petrol, telecom, tutun, printre care Alro, Holcim, Inergy Automotive Systems Romania, ING Asigurari, Scandia, Shell, Vodafone. Sustine cu succes cursuri de metode statistice pentru analistii de business.

Face parte din echipa de coordonare a proiectului international realizat in parteneriat cu KSU, care antreneaza anual pentru 100 de cursanti romani si americani.

A elaborat capitole de curs si studii de caz menite sa faciliteze predarea interactiva, sa stimuleze discutiile de grup si utilizarea instrumentelor de analiza cantitativa pentru previziune si decizii manageriale.

Diplome si performante

Membru fondator ASEBUSS si presedintele Comisiei de Etica ASEBUSS.

Profesor in programul Executive MBA ASEBUSS din 1993, preda Statistica Afacerilor si Modele pentru Fundamentarea Deciziilor.

Este initiatoarea si directoarea programului de Managementul proiectelor din cadrul Exec-Edu.

Este doctor in Matematici al Universitatii Bucuresti. Ca majoritatea membrilor corpului profesoral ASEBUSS, este absolventa a  HarvardBusinessSchool - Central and Eastern Europe Teachers Program si Colloquium for Participant-Centered Learning. Si-a completat studiile la prestigiosul  Massachusetts Institute of Technology, USA, cu un program de Operations Management.

Din 2003 este membru al Project Management Institute. A fost inclusa in enciclopedia Who is Who.

Este autoare si coautoare a 8 carti si manuale si a peste 40 de studii, comunicari si articole.