fbpx Olimpia Meșa | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Olimpia Meșa


Olimpia Meșa

Fondator & Director al Instructional Design & Book to Courses™ Online School

Autor How People Learnhttps://howpeoplelearnbook.comhttps://cuminvataoamenii.ro

Olimpia  Meşa este cea care a deschis prima firmă de instructional design din Europa Centrală şi de Est. Pregătirea şi certificările necesare pentru această activitatea le-a realizat în cadrul unei companii din Statele Unite, pe care ulterior a fost invitată să o reprezinte în Europa.

Olimpia este designerul de curs care se află în spatele sutelor de programe corporative, educaţionale de succes, realizate atât online cât şi live şi traduse în peste 20 de limbi. Fluentă în 4 dintre acestea,  ea crează cursuri şi oferă consultanţă companiilor din Fortune 500 în arii precum leadership, coaching ori managementul schimbării. În paralel, în cadrul Book to Courses™ Corporate Learning School, ea livrează cursurile Creating Cutting Edge Corporate Courses dedicate trainerilor, consultanţilor şi profesioniştilor în HR pe care îi învaţă cum să integreze gândirea vizuală, jocuri şi stiluri de învăţare bazate pe procesul de învăţare al creierului în cadrul trainingurilor pe care la rândul lor trebuie să le pregătească pentru clienţi ori companiile din care fac parte.

În 2015, a demarat proiectul Book to Courses ™ Online School, care constă în tranformarea unei cărţi de nonficţiune în cursuri livrate live, online, sau în app-uri astfel încât autorii de cărţi să aibă posibilitatea de a aduce o schimbare concretă în viaţa celor din jurul lor.