fbpx Ovidiu Dimbean Creta | Learning Network Mergi la conţinutul principal
Ovidiu Dimbean Creta


Ovidiu Dimbean Creta

profesor, consultant, expert

Cursantii apreciaza stilul deschis si neconventional cu care abordez conceptele financiare si faptul ca aduc in discutie exemple din viata reala, incurajand schimbul de opinii, chiar contradictorii, care genereaza intotdeauna idei interesante”.

Experienta profesionala

Este expert contabil din 1999 si are o experienta de 10 ani in predarea de cursuri de management financiar in cadrul programelor de dezvoltare manageriala ASEBUSS si EXEC-EDU. 
Caracterul practic al cursurilor in care se implica se datoreaza experientei manageriale de peste 13 ani. Din 1997, Ovidiu face parte din managementul de top al unor importante companii romanesti si multinationale din diverse sectoare: Eli Lilly, Topway, Arctic, Flanco, Grupul Infopress, Lowe PR. Este membru in consiliul de administratie al fondului de pensii AIG.
Desi este pasionat de domeniul precis al cifrelor si termenilor financiari, este cunoscut de cursantii sai si pentru stilul degajat, sociabil si plin de umor. Se caracterizeaza ca fiind “un finantist care crede mai mult in oameni decat in cifre”.

Diplome si performante

Detine un doctorat in finante-asigurari..
Este absolvent Harvard Business School - programul Central Eastern European Teachers (CEETP). Este absolvent al prestigioasei Wharton Business School, unde a participat la un program de specializare in domeniul financiar-contabil. A absolvit Targeted Auditors Program in Atlanta, SUA si alte programe de pregatire in finante la Geneva.

Membru fondator al Fundatiei ASEBUSS
Profesor in programul Executive MBA in perioada 1993 - 2003. 
A fost inclus in enciclopedia Who's Who in 2002. 
Ovidiu este autor a 2 carti de management financiar si a peste 20 de lucrari si articole de specialitate.