fbpx Ovidiu Slavoiu | Learning Network Mergi la conţinutul principal


Ovidiu Slavoiu

Cariera lui Ovidiu a decurs de la început sub semnul cercetarii, modelarii şi design-ului.

A început la Banca Naţională a României în aria de relaţii internaţionale şi integrare europeană; cumva firesc, dupa ce a absolvit facultatea de profil la ASE (REI), iar lucrarea de master a avut ca temă: „EURO, o monedă cu două feţe”. Urmatorii ani i-a petrecut în cercetare şi analiză, unde modela diferite arii specifice băncii centrale: ţintirea inflaţiei, indici ai condiţiilor monetare, cursul de schimb real efectiv (1998-2001). După trei ani de bancă centrală şi-a „amintit” că tema lucrarii sale de diplomă a fost „Rolul companiilor transnaţionale în consolidarea centrelor de putere”. Motiv pentru care a ales să continue la compania de consultanţă Arthur Andersen, unde a făcut tot modelare; de procese de această dată. Atunci i s-a deschis pentru prima oară „chacra” de client service (2001-2002).

Din Andersen a ajuns la TransFonD, unde a coordonat echipa care a dezvoltat sistemul decontare bruta in timp real, care profesional s-a tradus prin acumulări profesionale esenţiale în management de proiect, design de sisteme IT cu o mare bază de utilizatori, managementul riscurilor. A avut atunci ocazia să asculte „vocea clientului” in perioadele de testare si a sesiunilor de training pe care le-a susţinut (2002-2006). A plecat apoi de la ING unde a dezvoltat produse bancare si a pus bazele unui departamenent de project management. (2006-2008). În acea perioadă a absolvit şi cursurile MBA-ului Româno-Canadian.

S-a reîntors în TransFonD pentru un program de transformare instituţională a companiei. pentru alti doi ani (2008-2010); din nou design şi modelare, de această dată a unei organizaţii. Şi... niciodată să nu spui niciodată: s-a întors în 2010 în ING, pentru o suită de iniţiative de optimizare şi de creştere a gradului de sinergie internă, concentrate pe ideea de organizare a companiei pornind de la cerinţe de customer centricity şi customer experience.

Încă nu există conținut.